Pagina de start > CELE MAI RECENTE ȘTIRI

CELE MAI RECENTE ȘTIRI

voituresqnspermiskutoba.jpg

Noile motoare Kubota

25/04/2018
AIXAM si KUBOTA va prezinta noile motoare care se incadreaza in standardul EURO 4.Cu peste 250 000 de motoare vandute, acest parteneriat atinge urmatorul prag, cu un nou design mai eficient si mai dinamic, o noua dimensiune si bineinteles, cu o putere mai mare a motorului, pentru o calatorie de ...
aixam-retroviseur-clignotant.jpg

Onglinzi retrovizoare cu semnal luminos

01/10/2016
Pentru o vizibilitate optima, noile oglinzi retrovizoare sunt acum dotate cu semnal luminos, pentru a fi mult mai usor de observat in trafic!
aixam-tableau-de-bord.jpg

Noul panou de bord!

20/09/2016
Noul tablou de bord este o combinatie perfecta de culori si modele , cu volan negru si insertii cromatice ideale, perfect ergonomic, avand un design unic!
aixam-nouveaux-feux-horizon.jpg

Indicatori luminosi noi

20/09/2016
usor de remarcat! Noile modele dispun acum de indicatori luminosi de ultima generatie, pentru a oferi o tranzitie eleganta intre aripile si hayonul autovehiculului! Astfel va permite sa fiti mai usor de remarcat indiferent de manevrele facute!
aixam-nouvelles-jantes-gt.jpg

Noi jante GT

20/09/2016
PUR STYLE Noile jante GT din aliaj sunt disponibile acum optional si pentru modelele GTI si respectiv GTO! Avand diametrul de 16 inch si un design imbunatatit, cu 8 spite si pneuri de ultima generatie, va ofera acum un confort unic pentru o calatorie mai placuta!
vis14_detail_tdbcarbone_camerazoom_fr.jpg

Tabletă nouă cu cameră de rezervă

02/10/2014
Instrumente de bord
nouveautes-gamme-voiture-sans-permis-vision.jpg

Dotari noi introduse in gama Vision

30/09/2013
Gama Vision dispune de inovatii de ordin estetic dar si tehnologic, ceea ce reprezinta o combinatie perfecta pentru utilizatorii vehiculelor usoare.
confort-sonore-ameliore.jpg

Nou: Reducerea poluarii fonice

30/09/2013
Conducere silentioasa In gama Vision, AIXAM introduce un nou tip de motor de inalta performanta si cu un nivel de zgomot redus. AIXAM introduce acest motor performant incercand sa imbunatateasca calitatea calatoriilor cu modelele din aceasta gama gandindu-se sa reduca la maxim poluarea fonica atat...
eaixam-electrique.jpg

e-Aixam, City 100% electric

30/09/2013
Descoperă gama noastră 100% electrică
aixam_detail_doubledin.jpg

Aixam Connect

30/09/2013
AIXAM introduce un sistem multimedia de ultima generatie : o interfata Bluetooth™ cu ecran tactil care va ajuta sa alegeti muzica, viziona informatii despre posturile de radio, optiunea de a cauta un post de radio, conectarea unui smart phone pentru a avea acces la aplicatiile favorite.Simplu ca o j...