Sugestii

«Doar pensionarii conduc vehicule usoare»

FALS - vehiculele usoare care nu necesita permis de conducere nu sunt destinate utlizarii numai de catre pensionari.64,9% din soferii care sunt in posesia unui astfel de vehicul sunt angajati sau studenti, in comparatie cu 35,1 % care este procentul persoanelor aflate la pensie.

«Vehiculele usoare nu sunt sigure si reprezinta un pericol»

FALS - In anul 2009 au fost 82.208 accidente cu victime (morti , raniti , fara accidentele care au implicat pietoni ) in Franta.Vehiculele usoare au fost implicate doar in 311 dintre ele , ceea ce reprezinta un procent de 0,38%.

Cele 3777 de accidente cu morti sant impartite astfel:

  • 2160 accidente de masina (57%)
  • 888 accidente de motocicleta (23%)
  • 299 monopede (8%)

Numai 21 de morti in accidentele in care au fost implicate vehicule usoare care nu necesita permis de conducere ceea ce reprezinta un procent de 0,56%.

AIXAM reprezinta tehnologia de varf care garanteaza siguranta soferului si a pasagerilor , implemantand noi masuri pentru protectie , chiar daca acestea nu sunt cerute de legislatie.

«Vehiculele usoare sunt extrem de poluante»

FALS - Asocierea cu cei de la KUBOTA pentru motoarele diesel si LOMBARDINI pentru motoarele pe benzina permite companiei AIXAM sa scoata pe piata vehicule cu un consum foarte mic de carburant si cea mai mica si controlata emisie de CO2 din categoria sa.

Drept dovada stau cele doar 77,9g/KM emise, cu 37% mai putin decat standardul de 125g/KM impus de catre Parlamentul European.

«Vehiculele usoare sunt folosite de catre contravenienti»

FALSE - Procentajul persoanelor care folosesc aceasta gama de vehicule care nu necesita permis de conducere este de doar 3,4% din randul celor care isi pierd carnetul de conducere ,93,4% fiind persoane care nu au avut niciodata permis de conducere.

«Vehiculele electrice au o rata de autonomie mai mica»

FALS - In medie un francez parcurge 25,2 KM pe zi,iar viteza medie este de 30KM/h. Gama eAIXAM va pune la dispozitie vehicule care va garanteaza o autonomie de deplasare de cel putin 75KM/h, fiind necesare doar 3 ore si jumatate pentru reincarcare.Conceptul eAIXAM este conceput pentru calatorii zilnice, in mediul urban sau rural .eAIXAM este o gama cu cu tendinte de evolutie in viitorul apropiat.

«Vehiculele usoare sunt mai zgomotoase»

FALS - AIXAM a dezvoltat o ultra-performanta solutie acustica pentru a reduce zgomotul motorului cu 7 decibeli.Beneficiile sunt un mediu mai placut , vibratii reduse si un confort acustic atat in zonele urbane, cat si in cele rurale.