Pagina de start > Notificare pentru folosirea datelor personale

Notificare pentru folosirea datelor personale

Ai dreptul de a accesa, rectifica și șterge informațiile care te privesc. Poți, de asemenea, să te opui sau să restricționezi transferul acestora, să îți exerciți dreptul la portabilitatea datelor și să depui o plângere la autoritatea competentă. De asemenea, ai dreptul să îți retragi consimțământul în orice moment, fără a aduce atingere legalității tratamentului bazat pe consimțământul dat înainte de retragere.

Pentru a face acest lucru, te rugăm să completezi acest formular sau să trimiți un e-mail la adresa office@aixam.ro. Cu excepția cazului în care îți retragi consimțământul sau limitezi prelucrarea datelor tale personale, acestea vor fi păstrate timp de 10 ani de către Aixam pentru utilizarea menționată mai sus, pentru care ați fost de acord.

Politica de confidențialitate a dealerilor Aixam, care sunt independenți de Aixam, poate fi diferită de a noastră. Ei sunt singuri responsabili pentru politicile și practicile lor în acest domeniu. Pentru mai multe informații, contactați direct dealerul local.