Pagina de start > Rețeaua Aixam

Rețeaua Aixam

In ultimii 25 de ani AIXAM a dezvoltat cea mai buna retea cu cea mai buna acoperire nationala

In prezent reteaua AIXAM numara 500 de distribuitori care insumeaza impreuna 900 de agentii localizate in Franta reusind astfel sa raspunda oricarei solicitari locale venite din partea clientilor.


In pozitia sa de lider de piata in Franta si Europa inca din 1987 , AIXAM isi selecteaza foarte strict partenerii de afaceri printr-un sistem introdus la sfarsitul anilor 1970 , sistem care garanteaza calitatea si profesionalismul fiecarui distribuitor din reteaua de distributie.

Acesti distribuitori specializati si cu vaste cunostinte in domeniul autovehiculelor usoare sant in masura sa va furnizeze informatii complexe despre modul de achizitionare si intretinere a unui vehicul AIXAM.

Specialistii va pot furniza si date referitoare la asigurare, asistenta, obtinerea unui credit, vanzarea unui vehicul nou sau second hand, cumpararea unui vehicul folosit , si va pot raspunde la orice alta intrebare.

Imaginea noastra de producator lider in Europa,alaturi de calitatea produselor noastre, sant elementele care asigura clientilor nostri profesionalismul si siguranta pe care au tot dreptul sa o pretinda cand devin clientii AIXAM.

Marketingul este realizat de o retea de distributie care incorporeaza cei mai eficienti si profesionisti distribuitori atent selectionati.